OPERAREA SUSTENABILA A CLADIRILOR
15 iunie 2017 • JW Marriott Hotel • Bucuresti
Inscrie-te acum
expo
Expo

Editia din acest an a evenimentului Facility & Property Management Conference va include sectiunea EXPO, un spatiu special de expozitie dedicat furnizorilor de servicii si produse necesare in procesul de intretinere si administrare a cladirilor.

Prin achizitionarea unui spatiu in cadrul acestei expozitii, se vor obtine urmatoarele beneficii:

VIZIBILITATE CRESCUTA SI TARGETATA

Expozantii beneficiaza de un spatiu special dedicat in care isi pot expune produse, instrumente, aplicatii si materiale vizuale, marindu-si vizibilitatea fata de un public targetat si in concordanta cu obiectivele de business.

OPORTUNITATE DE NEW BUSINESS SI NETWORKING

Spatiul expozitional EXPO beneficiaza de un concept dinamic si flexibil in privinta posibilitatilor de expunere pentru fiecare expozant, creand posibilitatea de marketing & promovare pentru companie si produsele specifice, oportunitati de relationare cu potentiali investitori si clienti si orientarea vizibilitatii brandului catre o audienta specializata, specifica domeniului.

SPATIU DE EXPUNERE DINAMIC

Nu doar un spatiu traditional de expunere, sectiunea EXPO din cadrul evenimentului Facility & Property Management Conference reprezinta platforma interactiva de socializare, prezentare si promovare pentru companiile expozante, adaugand valoarea determinata de conceptul „see, touch & talk”, vital promovarii de produse si servicii.

expo
Contact
Pentru mai multe detalii cu privire la rezervarea si achizitionarea unui spatiu in sectiunea EXPO, va rugam sa contactati pe

Gabriela Asoltanie
Sales Manager Evensys
gabriela.asoltanie@evensys.ro
Tel. 021 231 72 13-16

Host-Age.ro